Η Βουλα Πατουλιδου «συναντησε» το κερινο ομοιωμα της

Στο Μουσείο του Θοδωρή Κοκκινίδη στα Κηπιά Καβάλας

Μια ξεχωριστή «συνάντηση» είχε στην Καβάλα, όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο, η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης το 1992 και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Με ιδιαίτερη χαρά, όπως η ίδια τόνισε, επισκέφθηκε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θοδωρή Κοκκινίδη προκειμένου να συναντηθεί από κοντά με τη …Βούλα Πατουλίδου! Στην πραγματικότητα, «συνάντησε» το κέρινο ομοίωμά της, που φιλοτέχνησε ο ταλαντούχος Καβαλιώτης καλλιτέχνης το 2012.

Μάλιστα, για τις ανάγκες της δημιουργίας του ομοιώματος, η κ. Πατουλίδου πόζαρε στον Θοδωρή Κοκκινίδη και δώρισε τη φόρμα που φορούσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης προκειμένου να ντυθεί το κέρινο ομοίωμά της.

Η Βούλα Πατουλίδου βρέθηκε στην Καβάλα ως επίσημη προσκεκλημένη του δήμου Καβάλας προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία της και να μιλήσει στην εκδήλωση βράβευσης γυναικών που ασχολούνται με την πολιτική και τα κοινά, που διοργάνωσε η δημοτική κοινότητα Καβάλας και ο δήμος Καβάλας. Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης τιμήθηκε και η ίδια για την προσφορά της στον αθλητισμό και το συνολικό της έργο της στην αυτοδιοίκηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.