Η VIA EGNATIA παει Μεγαρο;

Ταυτόχρονη προβολή των δράσεων που θα γίνουν στο Φεστιβάλ VIA EGNATIA στη Ροδόπη σε διάφορα σημεία της πόλης, μέσω ηλεκτρονικής διασύνδεσης και οθονών προβολής, θα κάνει η Περιφέρεια και η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.
 
Πρόκειται για μια πολύ καλή ιδέα, και αναγιγνώσκοντας τα σημεία στα οποία θα γίνει προβολή, σταματήσαμε σε ένα, στο οποίο δεν γίνονται πολλές προβολές, ή οποιεσδήποτε άλλες εκδηλώσεις, το τελευταίο διάστημα, το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.
 
Το οποίο μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν το Μέγαρο δεν θα κάνει το (επισκευασμένο) ντεμπούτο του ξανά στην πολιτιστική ζωή της Κομοτηνής, μέσω του VIA EGNATIA.
 
Αρκεί να μην δούμε, όπως πολλοί φοβούνται, πως τα όποια θέματα που δεν του έχουν επιτρέψει να λειτουργήσει δεν έχουν λυθεί, και με δεδομένο ότι όλοι οι άλλοι χώροι (Σιδηροδρομικός Σταθμός, Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής – Ηρώο (Σπαθί), οδός Βενιζέλου) είναι υπαίθριοι, μάλλον θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι η προβολή θα γίνει στον εξωτερικό του χώρο.
 
Και είναι κρίμα, γιατί η εναρκτήρια ενημερωτική εκδήλωση – Ημερίδα, για την ανάδειξη της γεωπολιτικής σημασίας της Εγνατίας Οδού, στην οποία θα είναι συντελεστές επιστημονικό Προσωπικό του ΔΠΘ άξιζε να παρουσιαστεί σε ένα χώρο όπως το Μέγαρο.Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.