Η Θρακιωτισσα Νουρτζαν Σουλογλου υποψηφια ευρωβουλευτης της ΝΔ

Η Ξανθιώτισσα Νουρτζάν Σούλογλου, είναι Ιατρός και υπηρετεί στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης

Τη συμμετοχή της συντοπίτισσάς μας, Νουρτζάν Σούλογλου στο ψηφοδέλτιο των προσεχών ευρωεκλογών ανακοίνωσε την Πέμπτη, 4 Απριλίου, το κυβερνών κόμμα.

Η Ξανθιώτισσα Νουρτζάν Σούλογλου, είναι Ιατρός  και υπηρετεί αυτή τη στιγμή ως Επιμελήτρια Β’ Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης.

Γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1981 και ολοκλήρωσε το Δημοτικό Σχολείο στο Δίστομο Βοιωτίας. Στη συνέχεια η οικογένειά της επέστρεψε στην Ξάνθη, όπου και φοίτησε στο 4ο Γυμνάσιο και ακολούθως στο 3ο Λύκειο Ξάνθης. Συνέχισε της σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο έλαβε και το πτυχίο της Ιατρικής. Ακολούθως έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της Γενικής Ιατρικής από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Έχει υπηρετήσει ως αγροτική ιατρός στο Κέντρο Υγείας Διστόμου και επί θητεία στο περιφερειακό ιατρείο της Αντίκυρας Βοιωτίας. Μετά τη λήψη της ειδικότητας εργάσθηκε ως επικουρική ιατρός στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου Ροδόπης και πλέον κατέχει τη θέση επιμελήτριας Β’ Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον χορό και τη ζωγραφική. Μιλάει καλά αγγλικά και έχει βασικές γνώσεις γαλλικών.

Στο πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η κ.Σούλογλου χαρακτήρισε ως «μεγάλη πρόσκληση» την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο υπογραμμίζοντας πως «στόχος μου είναι να αναδείξω τα προβλήματα των απλών ανθρώπων της υπαίθρου, τους όποιους υπηρετώ και ως γιατρός, αλλά και να τους εξηγήσω με ποιους τρόπους η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει και βελτιώνει την καθημερινότητά τους».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.