Η ταλαιπωρια των πιστοποιητικων

Απαρατήρητα

Ουκ ολίγα προβλήματα ή καλύτερα ταλαιπωρία δημιούργησε χθες η λήξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τους 330.000 πολίτες οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού και έχουν περάσει 7 μήνες (ή 3 για όσους επέλεξαν το μονοδοσικό).

Κι αυτό διότι έληξε η παράταση στην ισχύ που είχε δώσει η κυβέρνηση λόγω κακοκαιρίας και προφανώς δεν επέλεξαν να κάνουν την αναμνηστική δόση.

Ταλαιπωρία στην οποία παρά το γεγονός ότι είχε προαναγγελθεί από την κυβέρνηση ουκ ολίγες φορές, «υποβλήθηκαν» και συμπολίτες μας που όπως καταγράψαμε ξεχάστηκαν και έσπευσαν στην καθημερινή τους ρουτίνα, βρίσκοντας ωστόσο την πόρτα κλειστή στην πλειοψηφία των περιπτώσεων καθ’ ότι πλέον θεωρούνται ανεμβολίαστοι.

Σύμφωνα με τα όσα μας κατέθεσαν πάντως και επαγγελματίες της περιοχής από διάφορους κλάδους, αρκετοί «πιάστηκαν στον ύπνο» ιδίως στις περιπτώσεις των εμβολιασμένων με μονοδοσικό εμβόλιο που είχαν μείνει σε παλαιότερες ανακοινώσεις επί της διάρκειας, ενώ παράπονα υπήρχαν και από πολίτες που ναι μεν παραμένει σε ισχύ το πιστοποιητικό τους λόγω αναμνηστικής δόσης ωστόσο έπρεπε να καταθέσουν εκ νέου πιστοποιητικά και να ελεγχθούν σε περιπτώσεις όπως για παράδειγμα σε γυμναστήρια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.