Η συνεδριαση διακοπηκε… λογω κοπωσης

Απαρατήρητα

Μόλις τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης κατάφεραν να συζητήσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ την Τρίτη, πριν υποκύψουν στην κόπωση και οι φωνές για διακοπή της συνεδρίασης γίνουν έντονες.

Η αλήθεια είναι πως πριν από αυτά τα τρία θέματα, είχαν συζητηθεί 11 επερωτήσεις, ενώ και τα τρία πρώτα θέματα ανάλωσαν αρκετό από το χρόνο των συμβούλων.

Έτσι φτάσαμε, με εξίμισι ώρες να έχουν περάσει σε συνεδρίαση, που είχε μπει ήδη μισή ώρα στην επόμενη μέρα, στο αίτημα της αντιπολίτευσης να σταματήσει, και τα θέματα να συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίαση, επικαλούμενοι και τον κανονισμό.

Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου δεν συμφώνησε με τις αντιδράσεις των συμβούλων, τονίζοντας πως σε πολλές περιπτώσεις, χρόνου, λόγου κτλ., ο κανονισμός καταστρατηγείται από τους ίδιους, για αυτό και υπάρχουν αυτές οι καθυστερήσεις. Τελικά το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία, και αφού εγκρίθηκαν κάποια θέματα που δεν μπορούσαν να καθυστερήσουν, όπως η απαγόρευση αλιείας σε ποταμούς όλης της ΑΜΘ, η συνεδρίαση λύθηκε. Τώρα πότε θα συζητηθούν τα εναπομείναντα, περίπου 25 θέματα; Σε μερικές μέρες, αν όλα πάνε καλά. Επειδή όμως και εκεί υπάρχουν κάποια πιο «καυτά» θέματα, όπως οι εγκρίσεις για ανεμογεννήτριες, ελπίζουμε να μην διαρκέσει τόσο πολύ, ώστε να διακοπεί ξανά…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.