Η συμμετοχη του Αγησιλαου Βεσεξιδη και των ΜΑΚΟΤΟ στο «Ελλαδα εχεις ταλεντο» η μονταζιερα του ΣΚΑΙ και τα παραλειπομενα

Συχνά η πραγματικότητα που παρουσιάζεται στις οθόνες των τηλεοράσεων διαφέρουν από την όντως πραγματικότητα. Αυτό είναι μια διαπίστωση εντυπωμένη στον πραγματικό βίο. Στον βωμό όχι μόνο της επικαιρότητας αλλά συχνά και των νούμερων της τηλεθέασης συχνά «κάμπτεται» η όποια αποτύπωση της πραγματικότητας. «Θύμα» του παραπάνω συμπεράσματος έπεσε και η ομάδα ΜΑΚΟΤΟ που μόλις προσφάτως έκανε την δεύτερη εμφάνισή της στο τηλεοπτικό σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», χωρίς ωστόσο δυστυχώς να καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.
 
Κάνοντας έναν απολογισμό της εμπειρίας που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο show ο κ. Αγησίλαος Βεσεξίδης, ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μέσω του οποίου εξέφραζε «ορισμένα παράπονα» και «προστριβές» που είχε με την παραγωγή του show. Αρχικά ο ίδιος δεν παρέλειψε να σημειώσει πως ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, του άρεσε και θα το ξαναέκανε χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν υπήρχαν και πράγματα που τον στεναχώρησαν. «Πρώτον» εξήγησε ο ίδιος «είχαμε πει να σπάσουμε ένα ρεκόρ γκίνες, το οποίο δεν έγινε για τεχνικούς και μόνο λόγους. Είμαι πανέτοιμος να καταρρίψω το ρεκόρ γκίνες που πέτυχα το 2016. Αλλά απαίτησα κάποια πράγματα, όπως το να συνεννοηθεί η εταιρία παραγωγής με την εταιρία των ρεκόρ γκίνες ώστε να καταγραφεί το ρεκόρ, το οποίο δεν μπορούσε να γίνει. Έτσι μου ζήτησαν να προσπαθήσω να καταρρίψω το ρεκόρ αλλά άτυπα, σαν μια πρόβα. Δεν δέχτηκα πράγμα το οποίο τους εκνεύρισε…».
 
«Αυτό που με στεναχώρησε επίσης» συνέχισε ο κ. Βεσεξίδης σε άλλο σημείο του βίντεο «είναι ότι η εμφάνιση είχε μια άλλη μουσική από αυτό που έδειξε η τηλεόραση. Δεν έγινε κάτι παράνομο. Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο, που πλέον των άλλων έλεγε ότι το βίντεο που θα πάρουν τους ανήκει εξ ολοκλήρου, άρα δεν έκαναν κάτι παράνομο. Επειδή όμως αυτό που είδατε στην τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα έμεινα άφωνος…».
 
 «Όλα καλά ΤΕΛΕΙΑ συνεχίζουμε θα δείτε τους ΜΑΚΟΤΟ και σε άλλα event και show» έσπευσε να διευκρινίσει, κλείνοντας ευχαριστώντας ένα ένα τα μέλη της ομάδας ΜΑΚΟΤΟ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.