Η συλλεκτικη καρτ-ποσταλ των ΕΛΤΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείου

Η 9η του Οκτώβρη έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείου σε ανάμνηση της ίδρυσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης το 1874. Κάθε χρόνο τα ταχυδρομεία όλου του κόσμο γιορτάζουν την ίδρυση της Ένωσης η οποία αποτελεί ένα από τους πρώτους φορείς που λειτούργησαν στην κατεύθυνση της παγκόσμιας διασύνδεσης των πληθυσμών πέρα από γεωγραφικά σύνορα.
 
Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ως ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, σχεδίασαν επετειακές καρτ-ποστάλ, οι οποίες διανεμήθηκαν δωρεάν σε όλα τα ταχυδρομικά καταστήματα της χώρας.
Έτσι και το ταχυδρομείο της Κομοτηνής βρήκαμε την εικονιζόμενη καρτ-ποστάλ η οποία μοιράστηκε σε όσους πραγματοποίησαν χθες τις συναλλαγές τους από το κατάστημα. 
 
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, συνιστούν τη μακροβιότερη ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται αδιάλειπτα για 190 χρόνια,  από την ίδρυσή της το 1828 μέχρι και σήμερα, ενώ σήμερα το τεράστιο δίκτυο της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης μετρά 192 χώρες-μέλη, με περισσότερα από 640.000 ταχυδρομεία και με ανθρώπινο δυναμικό 5.000.000 εργαζομένων, αποτελώντας πυλώνα στρατηγικής και καινοτομίας και κινητήρια δύναμη οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης.
 
Καλό!!! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.