Η συγχρονη ευρωπαικη (!) Ελλαδα των ησυχων «ζωοειδων»!!!

Απαρατήρητα

Το πιο εμφανές δείγμα επιτυχίας (!) μεταρρυθμίσεων που επέφεραν οι ευρωπαίοι στη χώρα —γιατί έτσι ισχυρίζονται, λένε δηλαδή ότι επανιδρύουν και μεταρρυθμίζουν δομές προς το καλύτερο, μια και οι προϋπάρχουσες οδήγησαν στην πτώχευση της χώρας και στα μνημόνια— ένα από τα πιο εμφανή δείγματα μεταρρυθμίσεων, με ευρωπαϊκή και αμερικανική καθοδήγηση, που εφαρμόζονται σήμερα στη χώρα έχει σχέση με τις εικόνες που αποπνέουν οι τραπεζικοί χώροι.
 
Με τις ατελείωτες ουρές και την παραμονή στην τετραπλή ουρά καθισμάτων επί ώρες, και με τους υπαλλήλους στα γκισέ των τραπεζών να υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια. Πολύ μεγάλη και πολύ επιτυχής αυτή η μεταρρύθμιση!!!
 
Να έχεις ως πελάτης αριθμό 315 και να χρειάζεται να ξοδέψεις ολόκληρο το πρωινό σου ως άεργος περιμένοντας ώρες στις ουρές!!! Κι ακριβώς όπως συμβαίνει με τις τράπεζες στην Ευρώπη!!!
 
Αλήθεια, κάποια στιγμή θα συνέλθουμε; Κι αυτή η υποτίμηση στον Έλληνα μικρομεσαίο φορολογούμενο, που υπερφορολογείται, παραμένοντας εντούτοις στη χώρα, θα τελειώσει ποτέ;
 
Πόσο «ζώα» κατά το ευρωπαϊκό status ως έλληνες ακόμη θεωρούμαστε; Πόσο;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.