Η «παραδοση» των μικροπωλητων καλα κρατει

Το καλοκαίρι θεωρείται «παραδοσιακά» εποχή των πανηγυριών αλλά και των υπαίθριων γλεντιών. Τόσο τα ανταμώματα, όσο και οι εκδηλώσεις που έχουν καθιερωθεί, πέραν από το γεγονός ότι έχουν εξελιχτεί σε «παράδοση» για πολλούς εκ των συμπολιτών μας που δίνουν το παρών, αποτελούν και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μικροπωλητές οι οποίο δίνουν κάθε φορά το «παρών» να πουλήσουν την «πραμάτεια» τους.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι  προσφορές αλλά και οι οικονομικές επιλογές που μπορεί να βρει κανείς, τόσο σε παιχνίδια και διάφορα διακοσμητικά και μικροπράγματα, τα οποία χαρίζουν μεγάλα χαμόγελα κυρίως στους μικρότερους της παρέας, όσο και σε χρηστικά αντικείμενα της καθημερινότητάς μας.

Εξαίρεση στον «κανόνα» δεν αποτέλεσε και η γιορτή της σαρδέλας στο Φανάρι, όπου μικροπωλητές έστησαν και φέτος τους πάγκους τους, προσφέροντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους έστω να «περιηγηθούν» στα όσα είχαν να προσφέρουν, να «επενδύσουν» αλλά και να γευτούν γλυκιές γεύσεις που όλοι έχουμε συνδέσει με αυτού του είδους τις εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα οι λουκουμάδες. Ν.Β.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.