Η ομαδα Πολιτικης Επιστημης της Κομοτηνης επισημος partner στο Διεθνες Συνεδριο “Politeia”

Στο μεγαλύτερο Συνέδριο Πολιτικής Επιστήμης που θα λάβει χώρα στην Αθήνα

Επίσημος partner του Διεθνούς Συνεδρίου Πολιτικών Επιστημόνων “Politeia” που θα διοργανωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Αθήνα από τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων (HAPSc, είναι όπως ανακοινώθηκε το Σωματείο «Ομάδα Ενασχόλησης με την Πολιτική Επιστήμη Κομοτηνής», γνωστή και ως Politics Society Komotini.

Η ανακοίνωση της τιμητικής αυτής συμμετοχής της «Κομοτηναίικης» αντιπροσωπείας έγινε μόλις χθες, από τον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης, έρχεται να επιβεβαιώσει το πολύτιμο και πολύπλευρο έργο που συντελείται εντός της ομάδας η οποία μετρά λιγότερο από έναν χρόνο ζωής.

Το συνέδριο θέμα του οποίου είναι «Η Ευρώπη στο σταυροδρόμι: Ηγεσία, Προκλήσεις και τρέχουσα κατάσταση» θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο στην καρδιά της Αθήνας, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου με τη συνεργασία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου.

Μετά από έγκριση, το Συνέδριο Politeia περιλαμβάνεται  στις δράσεις του United Nations Academic Impact. Συγκεντρώνοντας μαζί ερευνητές από όλους τους τομείς των κοινωνικών επιστημών, το συνέδριο στοχεύει στην προώθηση ενός ειλικρινούς και πλουραλιστικού διαλόγου γύρω από διάφορες πτυχές της περιφερειακής, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πολιτικής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.