Η μεγαλη γιορτη εκφρασης ερχεται στον Πολυχωρο «Οικια Μανου Χατζιδακι»

Πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να ετοιμάσει και να παρουσιάσει ενώπιον κοινού τη δική του δημιουργία ποίησης ή πεζού κειμένου, αφήγησης, stand up comedy, μονόλογο ή slam

Στις 20 Απριλίου το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την στήριξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ καθώς και του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής «Φιλαναγνωσία» ανοίγει τα μικρόφωνα του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» στην Ξάνθη για όσους επιθυμούν να ακουστούν οι ιστορίες τους.

Ειδικότερα απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να ετοιμάσει και να παρουσιάσει ενώπιον κοινού τη δική του δημιουργία ποίησης ή πεζού κειμένου, αφήγησης, stand up comedy, μονόλογο ή slam, συμμετέχοντας στην μεγάλη γιορτή της έκφρασης.

«Σας προσκαλούμε να πιάσετε τα μολύβια, τα στυλό σας, τα πληκτρολόγιά σας, να φορέσετε την καλύτερη φωνή σας, να λουστείτε με συναίσθημα και να μας ακολουθήσετε στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης, στις 20 Απρίλη» αναφέρεται στην πρόσκληση, τονίζοντας πως τον νικητή θα αναδείξει το κοινό που θα είναι παρών.

Το ΕΠΑΘΛΟ για τον νικητή είναι η έκδοση του έργου του σε 100 αντίτυπα με την υποστήριξη της Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αιτήσεις συμμετοχής εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.