Η Μαρια Δαλακουρα βασιλισσα του φετινου καρναβαλιου της Ξανθης

Η 16χρονη από την Ξάνθη επιλέχτηκε φέτος από κριτική επιτροπή ανάμεσα σε άλλες υποψήφιες

Μια 16χρονη από την Ξάνθη, τη Μαρία Δαλακούρα, επέλεξε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κριτική επιτροπή που συστήθηκε για το θέμα από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης.
 
Δίπλα της θα βρεθούν άλλες δύο κοπέλες που θα την συνοδεύσουν, ως πριγκίπισσες, η Ανανιάδου Αναστασία από το Κιλκίς και η Μικάλεφ Νάταλι που γεννήθηκε στην Μάλτα και κατοικεί στην Ξάνθη.
 

Μαζί τους θα είναι φέτος και ένας βασιλιάς, ο… «πειρατής του Λευκού Πύργου» κ. Παναγιώτης Γεωργίου, που είχε δημιουργήσει αίσθηση όταν είχε καταθέσει και τη δική του υποψηφιότητα στην επιτροπή πριν από μερικές μέρες, με την εμφάνισή του να αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις
 
Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων της Ξάνθης, τα ονόματα των οποίων έγιναν γνωστά εκείνη την ώρα με την αποσφράγιση των φακέλων, από την εκπρόσωπο της Amstel,  τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Πασχάλη Λύρατζη και το μέλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ξάνθη – Σταυρούπολη, Νέα Εποχή» κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη. Κ.Μ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.