Η Κρινα Μενεσελιδου για τα του Ποταμιου

Απαρατήρητα

Την δική της άποψη σε σχέση με τα όσα διαμείβονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα εντός του Ποταμιού, σε συνέχεια της ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Αμυρά, που έθεσε και τέλος στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, καθότι δεν τηρούσε τον απαιτούμενο αριθμό των πέντε κοινοβουλευτικών μελών, κατέθεσε δια των social media η Κρίνα Μενεσελίδου, στέλεχος του Ποταμιού στη Ροδόπη.
 
Μία άποψη ιδιαίτερα σημαντική αν σκεφτεί κανείς ότι η κ. Μενεσελίδου πολλάκις στο παρελθόν έχει αναφερθεί με τα  θερμότερα λόγια τόσο στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, όσο και στον Γιώργο Αμυρά, ο οποίος ωστόσο μετά την αποχώρησή του συγκέντρωσε τα βέλη του πρώτου όσο και υπολοίπων στελεχών του κόμματος.
 
Η κ. Μενεσελίδου επέλεξε να μην ακολουθήσει τον δρόμο του διχασμού, δηλώνοντας «λαβωμένη βαθιά», εκφράζοντας ωστόσο εκ νέου τον σεβασμό και την εκτίμησή της τόσο στον Γιώργο Αμυρά όσο και σε άλλα πρώην στελέχη του Ποταμιού όπως οι Χάρης Θεοχάρης, Παναγιώτης Καρκατσούλης και Σπύρος Δανέλλης.
 
Χαρακτηριστικά η ίδια έγραψε:
 
Λαβωμένη βαθιά…

Μαζί με τον Σταύρο, τον Γιώργο, τον Θανάση, την Λίνα, τον Βαγγέλη, τον Δημήτρη, την Αλέκα, την Μαρίνα, τον Ηλία, τον Παναγιώτη, την Ιωάννα, τον Κωνσταντίνο και τόσους άλλους ωραίους «τρελούς»! Κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον, κρατώντας το χέρι, χαμογελώντας εν τέλει, συνεχίζει ο αγώνας για όλα εκείνα τα ωραία και ιδανικά, που διόλου ευχάριστα δεν ακούγονται στα αυτιά, μα που η χώρα έχει τόσο ανάγκη. Εκείνα που ο Σταύρος τόλμησε και άρθρωσε, εκείνα που μας ξεσήκωσαν από τους καναπέδες, εκείνα που μας μάγεψαν!

ΌΜΩΣ… 

‘Φυγαν φίλοι, άνθρωποι αξιόλογοι, ο Χάρης ο Θεοχάρης, ο Παναγιώτης ο Καρκατσούλης, ο Γιώργος ο Αμυράς, ο Σπύρος ο Δανελλης. Σκέφτηκαν και έδρασαν διαφορετικά. Συγνώμη αλλά  αδύνατον να τους κακιώσω! Είναι εκτός της Ποταμίσιας λογικής μου! Ανθρώπους, που εκτιμώ, συνεχίζω σε προσωπικό επίπεδο να νιώθω δίπλα μου. Και πολιτικά είμαι βέβαιη πως οι δρόμοι μας θα ανταμώσουν ξανά! Η αλήθεια μου όλη!
 
Εξαιρετικό κατά την άποψή μας τουλάχιστον δείγμα εναπομείνασας πολιτικής εντιμότητας, «πολύτιμη» ειδικά τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά και την συνεχιζόμενη twitterική επέλαση Καμμένου. Γιατί δεν υπάρχουν μονάχα τα κόμματα αν μη τι άλλο. Εύγε! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.