«Η Κομοτηνη στο Πιατο» στα χερια του Ηλια Μαμαλακη

Προμηθεύτηκε το βιβλίο και είπε τα καλύτερα

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, νομίζουμε πως, είναι από τους ανθρώπους εκείνους που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η αγάπη και αδιάλειπτη ενασχόλησή του για την ελληνική γαστρονομία έτσι όπως εκφράστηκε και κατατέθηκε, όχι μόνο από τις τηλεοπτικές του εργασίες, τον έχουν καταστήσει έναν από τους πιο έγκριτους γευσιγνώστες στη χώρα μας. Φυσικά η αγάπη του και το «ψάξιμο» για το αντικείμενο ουδέποτε σταμάτησε και επομένως μάλλον η προμήθεια εκ μέρους του της πρόσφατης έκδοσης «Κομοτηνή στο Πιάτο» δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος επέλεξε με ανάρτησή του να «προωθήσει» το βιβλίο ποστάροντας φωτογραφία του εξωφύλλου με το εξής κείμενο «Το νέο μου απόκτημα. Φαγακια από την Κομοτηνή. Με παίδεψε να το βρω και το βρήκα», ενώ απαντώντας σε διαδικτυακό του φίλο έγραψε για το βιβλίο «εξαιρετικά ενδιαφέρον».

Φυσικά στα σχόλια του ποσταρίσματος βρίσκεται και το σχόλιο μίας εκ των συγγραφέων της κ. Θεανούς Πασχάλη που έγραψε «Μα πόση χαρά μας δίνετε!» με τον κ. Μαμαλάκη να αποδίδει τα θερμά του συγχαρητήρια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.