Η Κομοτηνη με ενα βλεμμα

Η Παράταξη Πολιτών Σπάρτακος μας καλεί να φωτογραφίσουμε τα προβλήματα της πόλης

Τη δυναμική των Social media αξιοποιεί η Δημοτική Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την καταγραφή των προβλημάτων της πόλης αλλά και την ανάπτυξη ενός υγιούς κοινωνικού διαλόγου με στόχο μία καλύτερη αυριανή Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση η παράταξη άνοιξε την σελίδα «Κομοτηνή, ένα βλέμμα» στο facebook προκειμένου να μπορεί καθένας κάτοικος της Κομοτηνής να ανεβάσει στο Facebook μέχρι τρεις φωτογραφίες που να αποτυπώνουν προβλήματα που τον βαραίνουν ζώντας στην πόλη.
 
Η ιδέα όπως εξηγούν «είναι να μαζέψουμε μέχρι την τελευταία μέρα του Οκτώβρη όσες περισσότερες φωτογραφίες γίνεται και να επιλεγούν οι τρεις καλύτερες: οι πιο εκφραστικές, οι πιο καίριες, οι πιο δημοφιλείς. Δεν κατηγορείται κανείς για τίποτε, μόνο εμείς οι ίδιοι καλούμαστε να δούμε την πόλη μας με άλλο βλέμμα. Όχι με την καθημερινή αδιαφορία και κούραση αλλά με την αγάπη και την έγνοια για τον τόπο μας, με την όρεξη να του προσφέρουμε κάτι. Ας ξεκινήσουμε κοιτώντας προσεκτικότερα δίπλα μας, με μόνο εφόδιο το μάτι μας (και το κινητό μας) και με την ελπίδα για μια αυριανή Κομοτηνή πιο λειτουργική, πιο καθαρή, πιο όμορφη».Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.