Η Κοινοτητα Νεων γιορτασε το Halloween

Το Halloween στην Αμερική αποτελεί κατά κανόνα μία από τις μεγαλύτερες και πολυαναμενόμενες «γιορτές» της χρονιάς. Γιορτάζεται επισήμως στις 31 Οκτωβρίου και πρακτικά αποτελεί κάτι αντίστοιχο με τις δικές μας απόκριες.

Ο εορτασμός δεν περιορίζεται σε μία ημέρα αλλά αποτελεί πολυήμερο γεγονός και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για άφθονα πάρτι, ευφάνταστα κοστούμια και …κολοκύθες, πάνω στις οποίες υπάρχουν χαραγμένα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, άλλοτε πιο αστεία και άλλοτε πιο τρομαχτικά, οι οποίες αποτελούν σήμα κατατεθέν των ημερών.
 
Το Halloween μπορεί να αποτελεί Αμερικάνικη γιορτή ωστόσο αποτελεί και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για «μασκαρέματα» και αντίστοιχου περιεχομένου πάρτι σε όλον τον κόσμο.
 

Ένα εξ αυτών έλαβε χώρα και στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο στέκι της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής, τα μέλη της οποίας το έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.
 
Ατμοσφαιρικό σκηνικό, μουσικές από τα καλύτερα “party animals” της πόλης, όπως οι ίδιοι έγραψαν στην πρόσκληση, που έκαναν μέσω social media, σε μια βραδιά που μέλη και φίλοι της Κοινότητας Νέων έβαλαν τα αποκριάτικά τους και διασκέδασαν μέχρι πρωίας.
 
Και του χρόνου να ευχηθούμε εμείς. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.