Η καλυτερη selfie που τραβηχτηκε ποτε

Oι αυτοφωτογραφήσεις (γνωστότερες ως selfies) είναι αλήθεια πως πλέον έχουν καθιερωθεί στην διαδικτυακή πραγματικότητα ως εκ των ων ουκ άνευ. Ότι όμως κάποιος θα εκμεταλλεύονταν την περίπτωση της αεροπειρατείας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας προκειμένου να βγει την «καλύτερη selfie που τραβήχτηκε ποτέ», όπως σημειώνει ο ίδιος, μάλλον είναι πρωτοφανές.
 
Ο λόγος για τον 26χρονο βρετανός Μπεν Ίνς ο οποίος ήταν μεταξύ των τελευταίων τριών επιβατών που είχε κρατήσει στο αεροσκάφος της Egypt Air ο Σεΐφ Ελντίν Μουστάφα, το οποίο είχε εξαναγκάσει να προσγειωθεί στη Λάρνακα (αντί του Καΐρου) απειλώντας πως θα πυροδοτούσε τα εκρηκτικά με τα οποία δήθεν ήταν ζωσμένος.
 
Κατά τη διάρκεια της ομηρίας, ο Ινς ζήτησε μία φωτογραφία με τον αεροπειρατή. Ο αεροπειρατής δέχθηκε και ο 23χρονος Ινς πόζαρε για το φακό με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά (δίνοντας σε αεροσυνοδό το κινητό του για να βγάλει και τη φωτογραφία, εξ ου και ο άστοχος χαρακτηρισμός «selfie»).
 
«Δεν ξέρω ακριβώς γιατί το έκανα, σκέφτηκα ότι αν γινόταν έκρηξη δεν είχα τίποτα να χάσω» είπε μιλώντας στη βρετανική Sun, καταλήγοντας πως «πρέπει να είναι η καλύτερη selfie που έχει τραβηχτεί ποτέ».
 
Εντάξει δεν είναι ακριβώς selfie αλλά whatever… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.