Η ιστορια επαναλαμβανεται με τους Αντιπεριφερειαρχες Δραμας;

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο, αλλά όπως έχει αποδείξει η σύντομη ιστορία του θεσμού της αιρετής Περιφέρειας στην περιοχή μας, οι σχέσεις του εκάστοτε Περιφερειάρχη με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κατέληγαν σε σύγκρουση. Για τους παρακολουθούντες τα πολιτικά τεκταινόμενα της περιοχής να θυμίσουμε ότι αντίστοιχη «κόντρα» είχε δημιουργηθεί μεταξύ του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιάννη Ξανθόπουλο με επιχειρηματολογία αντίστοιχη αυτής που ανέφερε ο κ. Πατακάκης στην επιστολή διαμαρτυρίας του, την «αδιαφορία» για τα αιτήματα της Δράμας δηλαδή.
 
Η επίσημη θέση της Περιφέρειας διαψεύδει την παραπάνω αιτίαση όμως και μόνο που εκφράστηκε στην επιστολή διαμαρτυρίας του κ. Πατακάκη, καταδεικνύει μια εμπεδωμένη πλέον νοοτροπία ότι η ΠΕ Δράμας είναι δήθεν ο «φτωχός συγγενής» της Περιφέρειας ΑΜΘ. Που με τη σειρά του δείχνει πως έστω κι αν άλλως ισχυρίζονται, ορισμένοι που επέλεξαν να υπηρετήσουν τον θεσμό της περιφέρεια, κάθε άλλο παρά από ενδοπεριφερειακή συνείδηση διακατέχονται.
 
Όπως και να ‘χει οι αντιπεριφερειάρχες Δράμας έκαναν το δύο στα δύο στις «κόντρες» με τους πολιτικά προϊσταμένους τους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται.
 
Και για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, λέτε τελικά να δούμε περιφερειακά αποσχιστικά φαινόμενα τύπου «Βαρκελώνης» στην ΠΕ Δράμας;Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.