Η γωνια των αναμνησεων στο κλειστο γυμναστηριο Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Η αλήθεια είναι ότι ο αθλητισμός έχει χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές στην Κομοτηνή σε συλλογικό επίπεδο, οι οποίες δεν πρέπει να ξεχαστούν. Ο καλύτερος τρόπος απέναντι στη λήθη είναι η δύναμη της εικόνας. Η αγάπη του Σάκη Σεραφίδη για τις φωτογραφίες τον ώθησε να έρθει σε συνεννόηση με υπευθύνους όλων των ομάδων της πόλης και να χαρίσει μία όμορφη φωτογραφική γωνιά στο κυλικείο του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης.
 
Φωτογραφική απεικόνιση της ιστορικής μονομαχίας του Νεοκλή Λεμονίδη απέναντι στον Νίκο Γκάλη, της παρουσίας  της ΑΕ Κομοτηνής στην Α1 Βόλεϊ ανδρών, της χρυσής δεκαετίας του ΓΑΣ «Κομοτηνή» στην Α2 αλλά και της μεγάλης πορείας του γυναικείου τμήματος του ΓΑΣ, που έφτασε να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Μαζί με αυτά και οι πιο πρόσφατες επιτυχίες των ομάδων της Κομοτηνής, όπως η άνοδος του ΓΑΣ στην Β΄ Εθνική, της ΑΕ Κομοτηνής στην Γ΄ Εθνική  και η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος μπάσκετ από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Όλα αυτά συνθέτουν μία πολύ όμορφη εικόνα που προκαλούν δέος στους αντιπάλους που έρχονται στην πόλη μας αλλά και ευχάριστες αναμνήσεις στους πρωταγωνιστές των επιτυχιών.
 
Συγχαρητήρια στον κ. Σεραφίδη για την πρωτοβουλία με την ευχή να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον και να τις «απεικονίσει» στο μέλλον. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.