Η ΕΡΤ3 κανει σταση στην Κομοτηνη

Οι «Ειδήσεις των 19:00» θα μεταδοθούν από την Κομοτηνή με τοπική θεματογραφία

Η Κομοτηνή είναι ο πρώτος σταθμός για το 2018 των ενημερωτικών εξορμήσεων της ΕΡΤ3 στην περιφέρεια, με τις «Ειδήσεις των 19:00» με τον Παναγιώτη Κώστα  και με ένα δυναμικό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, να μεταδίδονται σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου από την πόλη μας σε συνεργασία με την ΕΡΤ Κομοτηνής, συνδυάζοντας ειδήσεις από την επικαιρότητα με έρευνες, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για την ειδησεογραφία του τόπου.
 
Νωρίτερα, στις 18:00, ο «Κόσμος των Σπορ» με τον Δημήτρη Δραγώγια, θα παρουσιάσει την αθλητική επικαιρότητα με τοπικά θέματα του αθλητισμού.
 
Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς οι «Ειδήσεις των 19:00» και ο «Κόσμος των Σπορ»  μεταδόθηκαν ζωντανά από τη Δράμα, τη Λάρισα, την Καβάλα, την Πρέβεζα, τη Λέσβο, τη Φλώρινα, τις Σέρρες, το Ηράκλειο και την Πάτρα και συνεχίζουν το ταξίδι σε κάθε γωνιά της ελληνικής περιφέρειας και το 2018.
 
 
Είχε προηγηθεί να θυμίσουμε η εκπομπή «Καθημερινά και Απλά» της ΕΡΤ3 που εξέπεμψε πέρσι από το Φανάρι.
 
Στον προγραμματισμό των μεταδόσεων της ΕΡΤ3 «εκτός των τειχών» για φέτος είναι σημεία απ’ όλη την Ελλάδα, από τον ηπειρωτικό και νησιωτικό χώρο. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.