Η Εμπρου Γιουσουφ, πτυχιουχος και με τη βουλα του Τμηματος Τεχνων Ηχου και Εικονας του Ιουνιου Πανεπιστημιου

Οι δικές μας χαρές

Η δεύτερη μέρα του Δεκέμβρη επεφύλασσε χαρές για την οικογένεια της εταιρείας Two K Project.

Η εδώ και αρκετό καιρό ταλαντούχα συνεργάτιδά μας, Εμπρού Γιουσούφ έλαβε σήμερα το πτυχίο του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιουνίου Πανεπιστημίου.

Παρά τον κακό χειμωνιάτικο καιρό, η ορκωμοσία έγινε διά ζώσης στο ωραίο αμφιθέατρο της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών επαναφέροντας μία ακαδημαϊκή πρακτική που λίγο έλειψε λόγω κορωνοϊού να λησμονηθεί.

Από την τελετή που μεταδόθηκε και διαδικτυακά, εμάς μας εντυπωσίασε το κείμενο του όρκου των πτυχιούχων που πραγματικά μας άγγιξε, καθότι χρόνια πολλά τώρα στο μετερίζι των οπτικοακουστικών μέσων, μεγάλος είναι ο αγώνας μας για την υπηρέτηση και την αναβάθμιση του ωραίου, εξ ου και τον φιλοξενούμε, όπως τον ακούσαμε, ακολούθως:

«Υπόσχομαι να προάγω τον Πολιτισμό υπηρετώντας την Οπτικοακουστική Τέχνη με σεβασμό και ευθύνη στον άνθρωπο και το περιβάλλον, να αφιερωθώ στην αναβάθμιση του Ωραίου ασκώντας το επάγγελμά μου με αλήθεια και συνέπεια και να μεταδίδω τις γνώσεις και τις αρχές των δασκάλων μου σε κάθε νεώτερη γενιά».

Στην Εμπρού μας, που τις μέρες μας πλέον τις περνάμε μαζί της, πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Οι «συμπαίκτες» της στην εταιρεία Τwo K Project

Θάνος, Νατάσσα, Μουσταφά, Λένα, Ελπίδα, Μαρίνα, Νεκτάριος, Τζένη, Χρήστος, Κώστας, Φατμά, Λίλια, Χρύσα, Πέτρος, Αλέξανδρος, Ανδρέας, Αλέκος, Νίκη, Αλίκη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.