Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε. τιμα τον Εβριτη ιστορικο και συγγραφεα Θεοδωρο Ορδουμποζανη

Θα βραβευτεί στην εκδήλωση «ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΒΡΙΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ» στα εγκαίνια της 27ης Έκθεσης Βιβλίου Αλεξανδρούπολης

Ο κ. Θεόδωρος Ορδουμποζάνης, ιστορικός και συγγραφέας του λευκώματος «Ιστορικό Ημερολόγιο 2018: Ένα ταξίδι στον χρόνο- Αλεξανδρούπολη (1870-2018)» που κυκλοφόρησε φέτος σε έκδοση της «Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών 2017», θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης «ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΒΡΙΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ» που διοργανώνει και φέτος η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) σε συνεργασία με βιβλιοπωλεία του Έβρου στο πλαίσιο της 27ης Έκθεσης Βιβλίου Αλεξανδρούπολης.
 
Ο κ. Ορδουμποζάνης επιλέχθηκε για τη σημαντική συνεισφορά του στην τοπική βιβλιογραφία της Αλεξανδρούπολης και της Θράκης εν γένει και αναμένεται να βραβευτεί στην σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία των εγκαινίων της φετινής διοργάνωσης, το Σάββατο, 21 Ιουλίου και ώρα 21.00, μπροστά στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης.
 

Η βράβευση αυτή αποτελεί θεσμό της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. αφού διοργανώνεται για όγδοη χρονιά και λαμβάνει χώρα πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου της Αλεξανδρούπολης και μέχρι στιγμής έχουν τιμηθεί οι κκ. Απόστολος Ευθυμιάδης, Γεώργιος Παναγιώτου, Θεόδωρος Κυρκούδης, Μιχάλης Πατέλης, Αθανάσιος Γουρίδης, Θεοφάνης Μαλκίδης και Αλέξανδρος Καζαντζής.
 
Ο κ. Ορδουμποζάνης αποδέχτηκε συγκινημένος την τιμή αυτή, ανακοινώνοντάς την στους διαδικτυακούς του φίλους, επισημαίνοντας εν είδει πρόσκλησης «Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη και θα αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για μένα, την ώρα της βράβευσής μου να είστε δίπλα μου. Θα σας περιμένω να μοιραστούμε όλοι μαζί την χαρά της βράβευσής μου».
 
Θερμά συγχαρητήρια! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.