Η Χρυσανθη Νικολαιδου εσβησε κερακια στις κερκιδες του Κλειστου Γυμναστηριου

Η εν δυνάμει επίλεκτη της Εθνικής Κορασίδων για το Ευρωπαϊκό, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο

Στον χώρο από τον οποίο ξεκίνησε την μπασκετική της καριέρα και στον οποίο έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα έκοψε την τούρτα των γενεθλίων της, κατά τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του Διεθνούς Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, η Χρυσάνθη Νικολαΐδου.
 
Η Χρυσάνθη Νικολαΐδου, αθλήτρια του ΓΑΣ Κομοτηνής, είναι ανάμεσα στις επίλεκτες της Εθνικής Κορασίδων για το Ευρωμπάσκετ Κορασίδων που θα διεξαχθεί στις 17 – 26 Αυγούστου, ούσα μάλιστα η μικρότερη ηλικιακά παίκτρια, καθώς είναι γεννημένη το 2001.
 
Η 16χρονη Χρυσάνθη έσβησε τα κεράκια της τούρτας της, που αποτέλεσε έκπληξη για την ίδια, από στενούς της φίλους, γεμάτη χαμόγελο και ενδεχομένως ευχόμενη την επιλογή της για την Εθνική ομάδα Κορασίδων που θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωμπάσκετ.
 
Η τελική επιλογή αναμένεται στις 25 Ιουλίου. Εμείς ευχόμαστε Χρόνια Πολλά στην Χρυσάνθη, με την ευχή όλες οι ευχές και τα όνειρά της να πραγματοποιηθούν. Ν.Β.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.