Η «ΑξιΖΩ ΙΚΕ» στις 20 καλυτερες επενδυσεις του Leader πανελλαδικα

Αντιπροσωπεία της Αναπτυξιακής Ροδόπης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της

Στις 20 καλύτερες επενδύσεις σε πανελλαδικό επίπεδο που πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος LEADER στο πλαίσιο του Π.Α.Α 2014-2020 συγκαταλέγεται η εταιρεία ΑΞΙΖΩ ΙΚΕ, όπως κάνει γνωστό ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Να θυμίσουμε ότι η «αξίΖΩ ΙΚΕ» ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και αποτελεί μια εταιρεία αρωγό στο έργο του Συλλόγου. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή μαρμελάδων, γλυκών του κουταλιού, ζυμαρικών και συσκευασία μελιού. Η πρωτοτυπία και πρωτοπορία της εταιρείας έγκειται στο γεγονός ότι εκτός από τους εργαζομένους τυπικής ανάπτυξης, εργάζονται και άτομα με νοητική αναπηρία. Επίσης Μέσω της αξίΖΩ ΙΚΕ δίνεται δυνατότητα να προωθηθούν και να διανεμηθούν προς πώληση δημιουργίες των ωφελούμενων από τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 18 Μαΐου αντιπροσωπεία της Αναπτυξιακής Ροδόπης, που ενέκρινε την επένδυση, αποτελούμενη από τον  Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και Πρόεδρο της ΑΝΡΟ, Νίκο Τσαλικίδη, τον Πρόεδρο του ΤΕΕ και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΝΡΟ, Δημήτρη Λουρίκα και τον Γενικό Διευθυντή της ΑΝΡΟ, Στάθη Κεφαλίδη επισκέφθηκαν τη δομή της «ΑξίΖΩ ΙΚΕ», έχοντας την ευκαιρία να ξαναγηθούν και να ενημερωθούν από τον διευθυντή της μονάδας Ηλία Ποιμενίδη, για την παραγωγική διαδικασία καθώς και για την πρωτοτυπία της εταιρείας να απασχολεί στο εργατικό δυναμικό της Άτομα με Νοητική Αναπηρία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.