Η αξιΖΩ ΙΚΕ ειναι υποψηφια για ευρωπαικο βραβειο και χρειαζεται την ψηφο μας

Για τα εργαστήρια παραγωγής ζυμαρικών και μαρμελάδων

Υποψήφια για βράβευση στην κατηγορία Κοινωνικό μέλλον χωρίς αποκλεισμούς (Social inclusive futures) των βραβείων Rural Inspiration Awards (RIA) 2022 είναι η προσπάθεια της «αξίΖΩ ΙΚΕ», που χρηματοδοτήθηκε από το LEADER Ροδόπης –Ξάνθης, και θέλει την ψήφο μας.

Τα βραβεία αναγνωρίζουν εμπνευσμένες πρωτοβουλίες που χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξης, που καταδεικνύουν τη συμβολή της πολιτικής αγροτικής ανάπτυξης προς μια πιο ανταγωνιστική, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ύπαιθρο της Ευρώπης.

Το θέμα των φετινών RIA είναι «Το Μέλλον είναι η Νεολαία», θέλοντας να προωθήσει τη σημασία της ευρωπαϊκής νεολαίας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

Να θυμίσουμε ότι η «αξίΖΩ ΙΚΕ» ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και αποτελεί μια εταιρεία αρωγό στο έργο του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Δραστηριοποιείται στην παραγωγή μαρμελάδων, γλυκών του κουταλιού, ζυμαρικών και συσκευασία μελιού. Η πρωτοτυπία και πρωτοπορία της εταιρείας έγκειται στο γεγονός ότι εκτός από τους εργαζομένους τυπικής ανάπτυξης, εργάζονται και άτομα με νοητική αναπηρία. Επίσης Μέσω της αξίΖΩ ΙΚΕ δίνεται δυνατότητα να προωθηθούν και να διανεμηθούν προς πώληση δημιουργίες των ωφελούμενων από τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Συλλόγου.

Μπορείτε να ψηφίσετε για τον σύλλογο εδώ (είναι κάπως προς το τέλος) : https://www.surveymonkey.com/r/ncfjqm2

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.