Η Αννα Βισση ζωντανα στην Αλεξανδρουπολη

Απαρατήρητα

Την Άννα Βίσση αναμένεται να υποδεχτούν οι Εβρίτες στις 4 Ιουλίου για μία και μοναδική συναυλία στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της αγαπημένης τραγουδίστριας σε όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της συναυλίας έγινε χθες και ήδη αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των θαυμαστών της αναμένεται να είναι και από τα πιο επιτυχημένα «θεάματα» του φετινού Καλοκαιριού για την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την μοναδική ερμηνεύτρια θα πλαισιώνει 12μελής μπάντα με την οποία θα παρουσιάσει στο κοινό ένα -σχεδόν τρίωρο-ανατρεπτικό, μουσικό ταξίδι, με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες.

Μια συναυλία που θα μπορούσε να θεωρηθεί σίγουρη επιτυχία, μιας και η Άννα Βίσση θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, που δεδομένων όμως και των υφιστάμενων περιορισμών δυσκολεύει τόσο το έργο των διοργανωτών όσο και των θεατών.

Σε κάθε περίπτωση μία επιτυχημένη επιλογή με σίγουρο αποτέλεσμα και ένα όμως αισιόδοξο μήνυμα για τους επαγγελματίες του χώρου, που αποδεικνύει ότι παρά τους περιορισμούς στον αριθμό των θεατών κτλ. αναλαμβάνουν το «ρίσκο» της φιλοξενίας μεγάλων, και επομένως και πιο μεγάλων οικονομικών απαιτήσεων ονομάτων.

Για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στο viva.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.