Η αναρτηση του προεδρου της ΝΟΔΕ Ροδοπης για το Βυζαντινο φρουριο

Όπως γράψαμε και σε σχετικό απαρατήρητο στη σημερινή έκδοση του «ΠτΘ» οι ασκούντες πολιτικοί της περιοχής μας, παρακολουθούν κατά κόρον τα social media των συμπολιτών τους για να κρίνουν συμπεριφορές, πρόσωπα και καταστάσεις.

Αρκετοί βέβαια τα χρησιμοποιούν, ορθώς, και για να επικοινωνήσουν τα όσα έχουν να πουν, να καταθέσουν αλλά και να καταγγείλουν.

Ένας εξ αυτών ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης Ιωάννης Βεζυργιαννίδης ο οποίος σε σχετική του ανάρτηση, συνοδευόμενη και από σχετικό φωτογραφικό υλικό, εξέφρασε την αγανάκτησή του για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο περιβάλλοντας χώρος του Βυζαντινού φρουρίου της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα όπως έγραψε ο κ. Βεζυργιαννίδης «πριν από περίπου δύο χρόνια πραγματοποιήθηκαν εργασίες για την ανάδειξη του Βυζαντινού τείχους. Η σημερινή κατάσταση είναι αυτή. Εγκατάλειψη και αδιαφορία από μέρους των υπευθύνων και φυσικά κανένας δεν αντιδρά…».

Η ανάρτηση του κ. Βεζυργιαννίδη συγκέντρωσε αρκετά σύμφωνα σχόλια συμπολιτών μας αλλά και σχόλια που υποβαθμίζουν το «πρόβλημα» σε σχέση με άλλα «ανοιχτά» προβλήματα της πόλης μας, που άπτονται της καθημερινότητα του πολίτη.
Όπως και να χει, το συμπέρασμα είναι ένα… τα προβλήματα πολλά και η αδιαφορία από πλευράς των αρμοδίων επίσης. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.