Η ANAPLASIS στηριζει τους πληγεντες μελισσοκομους

Συμπράττει με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενσυναίσθηση»

Την συνεργασία της με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με στόχο την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων μελισσοκόμων από τις τελευταίες πλημμύρες, ανακοίνωσε η εταιρεία ANAPLASIS που έχει έδρα στην Κομοτηνή.

Όπως έγινε γνωστό συμπράττει με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενσυναίσθηση» προσφέροντας στήριξη σε όλες τις καμένες περιοχές (Γεράνεια Όρη, Ηλεία, Εύβοια, Λακωνία, Μεσσηνία) για την προμήθεια ζωοτροφών ώστε να τραφούν και να δυναμώσουν τα μελίσσια όλων των ζημιωθέντων μελισσοκόμων, βάσει ελέγχων του ΕΛΓΑ, ενώ παράλληλα θα προβούν σε δράσεις ενημέρωσης και διανομής οδηγιών για τον καλύτερο δυνατό χειρισμό των μελισσιών ώστε να αντιμετωπιστεί ο χειμώνας χωρίς να υπάρχουν άλλες απώλειες.

«Είναι δύσκολο σε μια εποχή οικονομικής ύφεσης, μετά από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, να καλούνται οι Έλληνες παραγωγοί μελιού να διαχειριστούν άλλη μία καταστροφή. Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να σταθείς στα πόδια σου ξανά. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε δίπλα τους, έμπρακτα. Στηρίζουμε τις δράσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για προμήθεια ζωοτροφών και παράλληλα, συμβάλουμε στην εκπαίδευσή τους απέναντι στις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν από την κλιματική αλλαγή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ANAPLASIS κ. Παναγιώτης Χοχλιός www.epixeiro.gr.

Με το πρόγραμμα #Ενσυναίσθηση η ANAPLASIS γίνεται αρωγός σε μια συνολική προσπάθεια η οποία υλοποιείται με διαφάνεια και με το κύρος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.