Η «ανανεωμενη» Ελληνικη Γιορτη της Μουσικης

Με αφορμή την συμπλήρωση των 18 χρόνων του θεσμού

Το νέο της λογότυπο, με αφορμή την συμπλήρωση των 18 ετών της διοργάνωσης, παρουσίασε η Ελληνική Γιορτή της Μουσικής. Το νέο λογότυπο της διοργάνωσης, δημιουργήθηκε από τους “The Comeback” οι οποίοι εμπνεύστηκαν από την αγγλική λέξη “Music” και στόχος τους ήταν να μπορέσουν να επικοινωνήσουν εύκολα και σε περισσότερες γλώσσες.
 
Το “Μι”, από την Μουσική , είναι σχεδιασμένο με ισόπλευρα τρίγωνα που οι γραμμές τους τέμνονται στις 60° όσα και τα λεπτά της ώρας.
 
Από πάνω στέκεται ο ήλιος, που συμβολίζει την ημέρα – την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, και έχει 21 ακτίνες όσες και οι ημέρες του Ιουνίου, στην ημέρα της γιορτής.
 
Πέραν του νέου εικαστικού  με αφορμή την συμπλήρωση των 18 χρόνων της διοργάνωσης, η διοργανωτική επιτροπή αποφάσισε, ως δώρο γενεθλίων, να επεκτείνει – και αυτήν την χρονιά – την διάρκεια των εκδηλώσεων, μεταξύ της 21ης και 25ης Ιουνίου, δίνοντας επίσης μία ευκαιρία στο κοινό να γιορτάσει αυτή τη συμβολική επέτειο με εκατοντάδες ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες σε όλη τη χώρα.
 
Σε ότι αφορά την περιοχή μας, έντονη κινητικότητα βλέπουμε στα social media της διοργάνωσης στην γειτονική Ξάνθη. Στην Κομοτηνή;Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.