Η Αλικη στη χωρα των θαυματων «αναβιωνει» χορευτικα απο το “Plie”

Με δύο promo video τα οποία έχουν αναρτηθεί και στα social media της η Σχολή Κλασικού Μπαλέτου και Χορού “Plie” μας δίνει μία πρώτη γεύση από τα όσα θα διαδραματιστούν επί σκηνής, το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της Κομοτηνής.
 
Εκεί θα λάβει χώρα η τελική παράσταση της φετινής χρονιάς για το “Plie” η οποία εμπνέεται από το αριστούργημα της παγκόσμιας παιδικής, και όχι μόνο, λογοτεχνίας. Ένα κλασικό έργο παιδικής και φανταστικής λογοτεχνίας του Βρετανού συγγραφέα Τσαρλς Λούτγουϊτζ Ντότζσον, που κυκλοφόρησε σε πρώτη έκδοση το 1865, θα «αναβιώσει» στην σκηνή από της μαθήτριες και τους μαθητές της κ. Φωτεινής Κουτλογεωργίου, ιδιοκτήτριας του Plie αλλά και του συνόλου της ομάδας της Σχολής.
 
Η Αλίκη, πέφτει σε μια λαγότρυπα και από εκεί ξεκινάει η περιπλάνησή της σε έναν φανταστικό κόσμο, με λαγούς που μιλούν, τραπουλόχαρτα, τσαγιέρες κ.ο.κ.
 
Ένα πρώτο στοιχείο μας έδωσε και η βιτρίνα της σχολής, που εδώ και αρκετό διάστημα κοσμείται από την «φορεσιά» της Αλίκης, σε επιμέλεια των κ.κ. Φωτεινής Τριανταφυλλίδου και  Φωτεινής Κουτλογεωργίου ενώ για τις χειροτεχνίες εργάστηκαν οι μαθήτριες της σχολής Χριστίνα Ζιαγάκη και η Ίλια Ψαθά .
 
Εμείς αναμένουμε να δούμε την ιστορία της Αλίκης να «παίρνει σάρκα και όστα» μέσα από τις κινήσεις των μαθητών και των μαθητριών του Plie. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.