Η Alfa – Beta Roto ανοιξε τις πορτες της στις οικογενειες των εργαζομενων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν η Τετάρτη για την εταιρεία παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας Alfa – Beta Roto, μιας και άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχθεί τις οικογένειες και τους συγγενείς των εργαζομένων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας!
 

Ο σκοπός της ημέρας αυτής ήταν να γνωρίσουν τον χώρο που εργάζονται οι γονείς, οι σύζυγοι ή τα παιδιά τους, τον χώρο που, όπως είπαν και οι ίδιοι «καθημερινά δημιουργούμε, παράγουμε, βάζουμε ψυχή και παράλληλα νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας».
 
Το εργοστάσιο ήταν σε πλήρη παραγωγική δραστηριότητα. Με απόλυτη τάξη και τηρώντας τις διαδικασίες και τους κανόνες ασφαλείας, οι «επισκέπτες» περιηγήθηκαν στους χώρους της εταιρείας ακολουθώντας την παραγωγική ροή, από την εκτύπωση μέχρι την φόρτωση των τελικών προϊόντων τα οποία καταλήγουν σε όλη την Ευρώπη. Στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά, καθώς και προϊόντα συσκευασμένα από την ίδια την εταιρεία.
 
Είμαστε σίγουροι ότι πήραν μια μικρή γεύση από τις στιγμές που καθημερινά μοιραζόμαστε, ως μέλη μιας αληθινής, δημιουργικής, όμορφης και συναρπαστικής ιστορίας ανθρώπων! Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.