Η αδιαμεσολαβητη επικοινωνια νικη κατα του covid της Δημοκρατιας

Απαρατήρητα

Σήμερα εποχή ελέγχου του λόγου και της επικοινωνίας κι ας λένε το αντίθετο λόγω της χρήσης των social media  που δίνουν τη δυνατότητα έκφρασης στον καθένα,

ελέγχου κυρίως του λόγου των ειδήσεων  και των νέων που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν κυρίως στην πατρίδα μας,

είναι πολύ σημαντικό που οι πολιτικές παρατάξεις που αντιπροσωπεύονται στο ελληνικό κοινοβούλιο,  πλην της κυβερνώσης που «κρατάει το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι»  να διαμορφώνει το σώμα των ειδήσεων με τον τρόπο που επιθυμεί,

σήμερα λοιπόν με το πέρασμα δυο χρόνων που μας διατήρησε εσώκλειστους η καραντίνα

έχει ιδιαίτερη αξία που αναγεννάται η πραγματικότητα της αδιαμεσολάβητης σχέσης πολιτών και πολιτικής, η απευθείας δηλαδή σχέση.

Μια και είμαστε σίγουροι ότι ακόμη και όσοι από απλή περιέργεια παρακολουθήσουμε την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα αντιληφθούμε ότι τα ελληνικά media πολύ λίγο διακατέχονται από την υπηρέτηση της αρχής της πολυφωνίας. Ήτοι θα είναι σαν να ακούμε ένα αντιστραμμένο σύμπαν που θα μας παρουσιάζει ό,τι αποφεύγεται να κοινοποιείται.

Πχ. Στην περίπτωση του covid το πρόβλημα της περίθαλψης σήμερα που καθίσταται λίαν προβληματική, και την οποία όσοι είχαν την τύχη να τη ζήσουν πρόσφατα μας έλεγαν για πράγματα που δεν θέλαμε να πιστέψουμε. Προς Θεού όχι για τους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές αλλά για την έλλειψη υποδομών και κρεβατιών λόγω ακριβώς των τραγικών ελλείψεων στο σύστημα υγείας.

Θα ακούσουμε για την ανεστραμμένη πραγματικότητα, αυτή που ποτέ δεν βλέπουμε και ό,τι φταίει πάντοτε είμαστε εμείς οι πολίτες.  Οι πολίτες που ασφυκτιούν αλλά δεν βλέπουν δρόμο, όπως οι καπνοπαραγωγικές οικογένειες της Θράκης, που είναι έωλες και ας παράγουν τα καλύτερα καπνά για τα καλύτερα χαρμάνια.

Οι πολίτες που μαζί με τον   covid έμαθαν να ζουν στην αφάνταστη ρευστότητα, οι πολίτες που θέλουν να εργαστούν αλλά δουλειές δεν βρίσκουν στα μέρη τους, το Ελληνικό είναι στην Αθήνα ⸺ διέβη βέβαια το εξάμηνο⸺, και η Pfizer θα επενδύσει στη Θεσσαλονίκη.

Νίκη της Δημοκρατίας κατά του covid της ενημέρωσης λοιπόν η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη χώρα, και το ίδιο η περιοδεία των υποψηφίων αρχηγών του ΚΙΝΑΛ  ⸺για άλλο λόγο το ΚΙΝΑΛ βέβαια, για εσωκομματικούς λόγους⸺, όμως κι έτσι η απευθείας επαφή με πολιτικούς που δεν πρωταγωνιστούν στον επίσημο τηλεοπτικό μας βίο είναι λυτρωτική.

Πραγματικό εμβόλιο  κατά του covid της Δημοκρατίας!!!   

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.