H «Ελευθερη Αποψη» για το βιβλιο του Κωστα Βραδελη «Επεσατε θυματα απο αδερφια εσεις»

Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση, καθότι φέρει και την υπογραφή των εκδόσεων «Παρατηρητής της Θράκης», παρακολουθούμε την πορεία του βιβλίου του Κώστα Βραδέλη με τίτλο «Επέσατε θύματα από αδέρφια εσείς» που κυκλοφόρησε το 2014.
 
Ένα βιβλίο «στολίδι» για τις εκδόσεις μας, η αξία του οποίου επιβεβαιώνεται κυρίως μέσα από τα θερμά λόγια των αναγνωστών του και την αποδοχή την οποία «απολαμβάνει».
 
Μία από αυτές η αναφορά που έγινε στην εφημερίδα «Ελεύθερη Άποψη» που φιλοξένησε στις σελίδες του το «πόνημα» όπως το χαρακτήρισε ο συντάκτης του, του Κώστα Βραδέλη, το οποίο και αποτελεί το δεύτερο βιβλίο του.
 
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «πρόκειται για ένα πόνημα που έχει σαν στόχο να μάθουν οι νέοι την ιστορία, τις εμπειρίες, τις διάφορες απόψεις και τις προσεγγίσεις του συγγραφέα για μία περίοδο πολύ δύσκολη για τη χώρα.
 
Το βιβλίο όπως αναφέρει και ο ίδιος δεν μπορεί να θεωρηθεί κλασικής μορφής ιστορικό δοκίμιο, αλλά γράφει την υποκειμενική αλήθεια του συγγραφέα για τα συγκεκριμένα γεγονότα σύμφωνα με τις δικές του πηγές. Εμείς αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που ένας δικός μας άνθρωπος προσπαθεί, γράφει και αφήνει παρακαταθήκη με τα βιβλία του στη νέα γενιά. Αισθανόμαστε όμως και ιδιαίτερη τιμή διότι κατά το παρελθόν είχαμε την ευκαιρία να δημοσιεύσουμε στην  εφημερίδα μας πολλά άρθρα του συγγραφέα». Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.