Γωνιες ανακυκλωσης στα λιμανια Ξανθης και Ροδοπης

Το υπέργειο σύστημα (σε εξάδα) κάδων συλλογής ανακυκλώσιμων, είναι τεσσάρων ρευμάτων

Μια γωνιά ανακύκλωσης δημιουργήθηκε στο λιμενικό καταφύγιο Αβδήρων, με την εξάδα των κάδων να αναμένεται να τοποθετηθεί και στα υπόλοιπα λιμάνια στη δικαιοδοσία του Λιμενικού Ταμείου Αβδήρων, Πόρτο Λάγος, Φανάρι και Ίμερο.

Η προμήθεια των κάδων αυτών έγινε μέσα από το πρόγραμμα με το οποίο έγιναν και οι εργασίες για τον φωτισμό και την ηλεκτροδότηση των λιμανιών, καθώς και την προμήθεια απορρυπαντικού εξοπλισμού για αυτά, που έγινε μέσω του ταμείου.

Το υπέργειο σύστημα (σε εξάδα) κάδων συλλογής ανακυκλώσιμων, είναι τεσσάρων ρευμάτων, με ειδικά μεταλλικά συστήματα ανακύκλωσης, χωρητικότητας 1100 λίτρων ανά στόμιο ρίψης (μεικτά, αλουμίνιο, πλαστικό και χαρτί), και δύο ειδικά μεταλλικά συστήματα ανακύκλωσης, με εσωτερικό πλαστικό κάδο χωρητικότητας 240 λίτρων για ειδικά ρεύματα (πλαστικά καπάκια και μπαταρίες).

Ας ελπίσουμε πως οι συγκεκριμένοι κάδοι θα αξιοποιηθούν και θα χρησιμοποιηθούν τόσο από τους χρήστες, όσο και από τους επισκέπτες των λιμανιών, που θα αυξηθούν όσο ο καιρός βελτιώνεται

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.