Για τον Κωστα Ναλμπαντη

Την αποχώρησή του από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας ΑΜΘ καθώς και του Περιφερειακού Συμβούλου Ροδόπης ανακοίνωσε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο Κώστας Ναλμπάντης.

Με μακρά θητεία σε θέσεις ευθύνης αρχής γενομένης, στην αυτοδιοίκηση, από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου της Κομοτηνής από το 2002 έως το 2013 και τις αντιδημαρχίες Καθαριότητας και Περιβάλλοντος καθώς και Τεχνικών Υποδομών, την θέση του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής και φυσικά την θητεία του και στα ηνία του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής την διετία 2014-2015, πριν «μεταπηδήσει» στον δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ όπου και φαίνεται πως ολοκληρώνεται η πολιτική του σταδιοδρομία.

Ένας άνθρωπος, ένα δημόσιο πρόσωπο της περιοχής μας που σύμφωνα τουλάχιστον με την δική μας εμπειρία, μέσα από τα τόσα χρόνια δημοσιογραφικών μας συνομιλιών εκ των ευγενέστερων και ειλικρινών πολιτικών προσωπικοτήτων της περιοχής. Οργανωτικός, δεκτικός και κυρίως πρόθυμος να ακούσει, αλλά και να δώσει απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που κατά καιρούς του θέσαμε, εμείς και λοιποί συνάδελφοι, ευγενής και Κύριος σε κάθε μας συνομιλία και συνάντηση.

Φωτεινή κατά την άποψή μας εξαίρεση, που θα λείψει από την πολιτική πραγματικότητα της περιοχής που πολλά θα είχε και έχει να μάθει ακόμα από τον ίδιο! Θα συνομιλούμε ωστόσο και πάλι με την ιδιότητα αυτή τη φορά του πολίτη, υπό την οποία ακόμα περισσότερα ίσως θα έχει να πει!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.