Για το Βερολινο προετοιμαζονται οι αθλητες Special Olympics των «Αγιων Θεοδωρων»

Θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα του bowling στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

H συμμετοχή σε Παγκόσμιους Αγώνες ίσως είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν αθλητή!

Σε 154 ημέρες από σήμερα 99 αθλητές και αθλήτριες θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο μαζί με τους προπονητές τους για να ζήσουν μία εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη! Οι προετοιμασίες στη διοργανώτρια χώρα είναι πυρετώδεις το ίδιο και στα Special Olympics Hellas καθώς είμαστε μία ανάσα πριν την ολοκλήρωση της ελληνικής αποστολής!

Ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» θα λάβει μέρος κι αυτός στο εν λόγω Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο άθλημα του bowling μέσω της συνεργασίας του με τα Special Olympics Hellas.

«Η ανυπομονησία μας είναι μεγάλη για αυτή την μεγάλη διοργάνωση και φυσικά οι προπονήσεις των αθλητών μας είναι εντατικές» εκμυστηρεύεται ο σύλλογος, ευχαριστώντας θερμά το καφέ Prime Time Bowling και τον κ. Ιορδάνη Τολόγκο για την δωρεάν παραχώρηση διαδρόμων bowling για τις προπονήσεις των ωφελουμένων που πρόκειται να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο αγώνισμα του bowling καθώς επίσης και τον κ. Παντελή Απαζίδη για την βοήθειά του στις προπονήσεις αυτές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.