Για το θερινο σινεμα

Απαρατήρητα

Μπορεί και το φετινό Καλοκαίρι οι ανάσες πολιτισμού που συνήθως παίρνουμε, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες κ.ο.κ. να έλλειψαν, σίγουρα λιγότερο από ότι το περσινό, ένεκα και του κορωνοϊού, ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αποκτήσαμε μία συνήθεια, και μαζί με εμάς και πολύ Κομοτηναίοι που μπήκε στην καρδιά μας και την γέμισε.

Ο λόγος για το  Θερινό σινεμά από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, που φέτος «τρέχει» με ιδιαίτερα πλούσια, σε σχέση με το παρελθόν, γκάμα ταινιών, κλασικών και αγαπημένων αλλά και νεότερων, εξίσου αγαπημένων.

Το Θερινό σινεμά έγινε φέτος μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες, τα βράδια της Δευτέρας, της Τρίτης ή της Τετάρτης και μάλιστα όπως η ίδια η ομάδα του ΔΗΠΕΘΕ επισημαίνει στις αναρτήσεις της έγινε ιδιαίτερα αγαπητό και από τους νεαρότερους συμπολίτες μας, που έδωσαν το παρών ακόμα και σε ταινίες, κλασικές μεν, παλαιές δε όπως το Casablanca.

Μια μεγάλη παρέα, όπως γράφει και η ομάδα του ΔΗΠΕΘΕ στήνεται κάθε βράδυ των παραστάσεων που πολύ θα μας λείψει όταν κληθούμε να την αποχαιρετήσουμε από Σεπτέμβρη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.