Για την πυρασφαλεια και την πυροπροστασια ενημερωθηκαν μαθητες και εκπαιδευτικοι του 1ου Εργαστηριακου Κεντρου Κομοτηνης

Με την καταλυτική συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής

Με μεγάλη χαρά και εκτίμηση, το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο/1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής και τον Διοικητή Αντιπύραρχο κ. Αραμπατζίδη Αθανάσιο για την ανεκτίμητη συνεργασία και την εξαιρετική υποστήριξη που προσφέρθηκε πρόσφατα στα πλαίσια εκδήλωσης ενημέρωσης.

Κατόπιν εντολής του Διοικητή, ορίστηκαν δύο έμπειροι πυροσβέστες, ο Πυραγός κ. Καπούλας Απόστολος και ο Ανθυποπυραγός κ. Μπαχαρίδης Γεώργιος, οι οποίοι με μεγάλο επαγγελματισμό και αφοσίωση προσέφεραν τις υπηρεσίες τους προς ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας.

Όπως εξήγησε ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου κ. Ανδρέας Χατζηαγαπίου, «η παρουσία και η ενημέρωση των πυροσβεστών στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της εκπαίδευσης στον τομέα της πυρασφάλειας. Η πολύτιμη τους συμβολή επέτρεψε στους μαθητές μας να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την ασφαλή συμπεριφορά σε περίπτωση πυρκαγιάς, καθιστώντας τους πιο ενήμερους και πιο έτοιμους να αντιμετωπίσουν πιθανούς κινδύνους.

Οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν το καθήκον τους με επαγγελματισμό, ευγένεια και ενδιαφέρον, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των παρευρισκομένων. Η συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με το σχολείο μας αντιπροσωπεύει ένα κοινό βήμα προς την καλύτερη κατανόηση και προετοιμασία των νέων μας για την αντιμετώπιση πιθανών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης».

Ο κ. Χατζηαγαπίου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την πολύτιμη εκπαιδευτική εμπειρία. «Η στήριξή σας αποτελεί πρότυπο συνεργασίας και συνεισφοράς προς την κοινωνία μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.