Για δες τι γινεται στον κοσμο…

Απαρατήρητα

Αίσθηση προκάλεσε ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Στέργιος Γκανάτσιος, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, όταν κατά τη συζήτηση των εξελίξεων στη συγχώνευση του Ιδρύματός του με το Πανεπιστήμιο Δυτικής  Μακεδονίας, μίλησε για υποσχέσεις αύξησης τμημάτων από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ, τον Μάρτιο μας έπαιρνε τηλέφωνο και μας έλεγε εντάξει θα σας δώσω 13-14 τμήματα» σημείωσε, την ώρα που υπήρχε κατεύθυνση για σκληρή συγχώνευση 10 τμημάτων, από 25 που ζητούν τα δύο Ιδρύματα.
 
Πραγματικά κανείς φρίττει όταν ακούει ότι γίνονται τέτοια πράγματα, που δεν τα χωράει ανθρώπου νους. Ευτυχώς να λέμε, που τέτοια πράγματα δεν γίνονται στην περιοχή μας, στην οποία όλοι αγνά και αγγελικά πλασμένοι προχωρούμε στο δρόμο της αγάπης και της αδερφοσύνης μεταξύ καθηγητών και ιδρυμάτων, άσχετα αν ένα από αυτά έχει στρέψει το βλέμμα του προς δυσμάς, από όπου άλλωστε, πήρε και περισσότερα τμήματα, όπως έχουν δηλώσει και οι διοικούντες του.
 
Περιμένουμε ακόμα πάντως εκείνο το νομοσχέδιο για την συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ ΑΜΘ, Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλονίκης, που υποτίθεται θα είχε έρθει στη Βουλή μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Μπορεί να βρίσκεται βέβαια κάτω από το βουνό από χαρτιά που παρατηρήσαμε στο γραφείο του Υπουργού όταν συνομιλούσε με το ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα, και μέχρι να το βγάλεις από εκεί μέσα… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.