«Γευμα εργασιας» της ΝΟΔΕ Ροδοπης και των υποψηφιων βουλευτων της ΝΔ με δημοσιογραφους των μειονοτικων ΜΜΕ

Λιγότερες από δέκα μέρες απομένουν έως την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της 20ης του Σεπτέμβρη, με τους υποψηφίους των πολιτικών κομμάτων να δίνουν τη δική τους μάχη με τον χρόνο «οργώνοντας» τις γειτονιές, τους οικισμούς και τα χωριά του νομού μας.
 
Στο πλευρό τους και τοπικές οργανώσεις των διαφόρων κομμάτων που συμμετέχουν στην «μάχη» συνοδεύοντας τους υποψηφίους, για να ακούσουν από κοντά τα προβλήματα και τα παράπονα του κόσμου με στόχο να τα μεταφέρουν την επ’ αύριον στο κέντρο των αποφάσεων την Αθήνα.
 
Μία τέτοια συνάντηση έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης σε ταβέρνα της πόλης μας, όπου στελέχη της ΝΟΔΕ Ροδόπης μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος κ.Ντίνος Μορφακίδης, ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Ροδόπη κ.κ. Μουσταφά Κατραντζή και Ιδρίζ Αχμέτ, οι οποίοι συναντήθηκαν με εκπροσώπους των μειονοτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής μας.
 
Τα προαναφερθέντα στελέχη της ΝΔ έγιναν αποδέκτες αρκετών ερωτημάτων από τους συναδέλφους δημοσιογράφους των μειονοτικών ΜΜΕ της πόλης μας, ενώ η συζήτηση σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος Χασάν Χουσεΐν, επικεντρώθηκε τόσο στα προβλήματα της περιοχής και της μειονότητας, τους τοπικούς μειονοτικούς πολιτευτές και την ανάγκη εκπροσώπησής της και μέσω της εκλογής μουσουλμάνου βουλευτή από την παράταξη της ΝΔ, καθώς όπως επισημάνθηκε από σύσσωμο το επιτελείο της ΝΔ, η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.
 
Μάλιστα, όπως σημείωσε ο συνάδελφος δημοσιογράφος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Ντίνος Μορφακίδης άσκησε σκληρή κριτική στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες τους, τους οποίους κατηγόρησε για πλήρη απραξία κατά τους μήνες διακυβέρνησής τους, χαρακτηρίζοντας τους μάλιστα «ανίκανους να κυβερνήσουν αυτήν την χώρα»!!!Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.