«Γεια σου ρε Αλεφαντε εισαι παλικαρι»

Είθισται το αμέσως επόμενο διάστημα των εκλογών κάθε πολιτικό κόμμα και πολίτης να προβαίνει στη δική του ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος. Είναι αυτό που λέμε το «μήνυμα των εκλογών». Το μήνυμα αυτό βέβαια μπορεί να βγαίνει ενιαίο από τις κάλπες αλλά στην πορεία κάπου αλλάζει, κάπου παραποιείται, κάπου μεταφράζεται, κατά το δοκούν και συμφώνως με τις δυνατότητες και τις επιδιώξεις του καθενός.
 
Ένας από τους πολίτες που συχνά πυκνά κάνει τις δικές του παρεμβάσεις, σχολιάζοντας τα πολιτικά τεκταινόμενα είναι και ο Νίκος Αλέφαντος –νομίζω δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις- και βέβαια οι εκλογές που αποτελούν την ύψιστη στιγμή της δημοκρατίας αλλά και το μήνυμά τους δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από το στόχαστρο του κυρ -Νίκου, ο οποίος άστραψε και βρόντηξε κατά Μεϊμαράκη και Λαφαζάνη ενώ οι χαρακτηρισμοί με τους οποίους στόλισε τον Αλέξη Τσίπρα μόνο σε έπος συναντούνται.
 
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας “πολιτικός γίγαντας”, κάτι σαν τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο», είπε ευχαριστώντας τον Θεό «που μας τον έφερε».
 
«Πώς να βγει αυτή η μάπα πρωθυπουργός;», είπε για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ «δεν μπορεί να τραβήξει», σχολιάζοντας με δηκτικό τρόπο ακόμα και το χαμόγελό του με τα κλειστά μάτια.
 
Φυσικά, από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «“Πήγε να παραβγεί με τον Τσίπρα τον χαρισματικό, έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, καταπληκτικός, με το χέρι, στις βιντεοκασέτες σπίτι του, η φωνή καταπληκτική. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λέτε ο Θεός να τον έχει καλά» είπε.
 
Αλλά δεν έμεινε εκεί: «Επτά βαθμούς μπροστά από τον Μεϊμαράκη πήγε. Εσύ δεν μπήκες στη Βουλή, 2,8% εγώ να βάλω σήμερα, 2,8% θα το πάρω! Την Κωνσταντοπούλου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Την έμαθε, πάει τώρα. Δεν θα τη βγάζει κανένα κανάλι, θα παρακαλάει»…
 
Όπως καταλαβαίνετε ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.