Φρεσκαρισμα στις διαβασεις σε Αρωγη και Φαναρι

Από συνεργεία της Περιφέρειας

Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, έστω και καθυστερημένα, η κίνηση σε Αρωγή και Φανάρι, μερικούς από τους πιο πολυσύχναστους προορισμούς στη Ροδόπη, έχει αυξηθεί σημαντικά, ιδίως στον παραλιακό δρόμο που διατρέχει τις δύο παραλίες.

Με την αύξηση των λουόμενων και των αυτοκινήτων, αυξάνεται και ο κίνδυνος να συναντηθούν στο δρόμο, κατά την διέλευση των πρώτων από τα πάρκινγκ προς την παραλία, για αυτό και συνεργεία της Περιφέρειας το πρωί της Τετάρτης «φρεσκάρανε» τις διαβάσεις σε συγκεκριμένα σημεία, κυρίως στους χώρους που έχουν στηθεί μπαράκια.

Έτσι οι διερχόμενοι θα μπορούν, θεωρητικά, να περνούν με περισσότερη ασφάλεια το δρόμο, παρόλο που το αν θα σταματούν τα αυτοκίνητα, αποτελεί ένα ερωτηματικό.

Ήδη κατά την βαφή των διαβάσεων, που είχαν κλειστεί από τη μία πλευρά με κώνους όσο στέγνωναν, ένα όχημα αγνόησε βαφή και κώνους, και πέρασε κανονικά… πάνω από αυτούς, κάτι που δεν εμπνέει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Ας ελπίσουμε ότι, όπως και όλες τις προηγούμενες χρονιές, θα υπάρξει ένας στοιχειώδης σεβασμός και από τις δύο πλευρές, και θα τηρούνται οι κανόνες κυκλοφορίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.