Φωτης Ιωαννιδης: Ο Κομοτηναιος επιθετικος, που βρισκεται στο στοχαστρο ελληνικων και ιταλικων ομαδων

Απαρατήρητα

Ο Φώτης Ιωαννίδης, γιος του Κομοτηναίου πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βασίλη Ιωαννίδη, βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού και της Α.Ε.Κ. αλλά και ιταλικών ομάδων.
 
Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός με καταγωγή από την Κομοτηνή βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της Τζένοα και της Σαμπτόρια . Ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού,  εντυπωσιάζει στην πρώτη σεζόν του στην ανδρική ομάδα του Λεβαδειακού και για τον λόγο αυτό παρακολουθείται στενά από τις ιταλικές ομάδες.
 
Ο 19χρονος γιος του άλλοτε διεθνούς στόπερ από το Θρυλόριο των Πανθρακικού, Ολυμπιακού, Καλαμαριάς, Πανιωνίου, Προοδευτικής Βασίλη Ιωαννίδη, που μεγάλωσε στην Εύβοια, μετρά φέτος 17 συμμετοχές και 2 γκολ στη Super League και αν δεν ταλαιπωρούνταν από ένα διάστρεμμα, θα βρισκόταν τώρα στην Αγγλία με την Εθνική Under 19. Παρότι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους Βοιωτούς, μετρά αντίστροφα ο χρόνος ώστε να αποχωρήσει, ανεξάρτητα αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία. Το ερώτημα είναι αν ο επόμενος σταθμός του θα είναι ομάδα της Ελλάδας ή της Ιταλίας. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.