Fortuna Audaces Juvat

Απαρατήρητα

Και ιδού, ο πρώτος «αντάρτης» εμφανίστηκε στην ΑΜΘ, και από μια περιοχή που έχει παράδοση στο αντάρτικο (αν και όχι το δεξιό), τον Έβρο, με τον Δημήτρη Πέτροβιτς να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχης, αν και προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι, και ποιοι, από τους υφιστάμενους συμβούλους της Περιφερειακής Αναγέννησης τον στηρίζουν.
 
Παρόλο που- μακριά από εμάς να ευλογούμε τα γένια μας- είχαμε αναφέρει, σε ανύποπτο χρόνο, ότι οι όποιες εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουν το χρίσμα από τη ΝΔ, και επιβεβαιωθήκαμε, αν και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να γίνουν κινήσεις τόσο γρήγορα.
 
Φαίνεται όμως ότι είτε ο κ. Πέτροβιτς ήταν έτοιμος από καιρό, είτε αποφάσισε πως, όπως αναφέρει και ο τίτλος του κειμένου μας, πως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, και θα μπορέσει να συσπειρώσει τους δυσαρεστημένους, όχι μόνο της ΝΔ, σε μια παράταξη για να «χτυπήσει» την περιφέρεια.
 
Όλα βέβαια θα κριθούν τόσο από το πόσοι είναι οι ενδιαφερόμενοι από το χώρο της ΝΔ, που τελικά θα εκδηλωθούν, αλλά και πως θα πάει το «σαφάρι» των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, η συνδρομή των οποίων θα καθορίσει, όχι απαραίτητα το νικητή, αλλά το ποιοι θα είναι οι δύο υποψήφιοι τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, στην οποία, η σύγκρουση θα είναι καθαρά προσώπων.
 
Περιμένουμε λοιπόν, να δούμε συνδυασμούς, από όλες τις παρατάξεις που κατέρχονται στις εκλογές, όταν και θα ξεκαθαρίσει η δυναμική του κάθε υποψηφίου.
 
Εμείς να ευχηθούμε στον συνάδελφο  – διότι υπηρέτησε την δημοσιογραφία πολλά χρόνια – κ.Πέτροβιτς καλή επιτυχία. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.