Φορεις επιχειρησεις και ιδιωτες απο την ΑΜΘ υποψηφιοι για τα βραβεια «Bravo Sustainability awards»

Πλήθος υποψηφιοτήτων από την ΑΜΘ συγκαταλέγονται ανάμεσα σε φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες που είναι υποψήφιοι στις 5 κατηγορίες βραβείων «Bravo Sustainability awards».
 
Τα εν λόγω βραβεία ανήκουν στην πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020, που υλοποιεί το QualityNet Foundation σε συνεργασία με τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς φορείς της χώρας, έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία γύρω από τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.
 
Ανάμεσα στις υποψηφιότητες είναι η Synergia της περιφέρειας, οι οδηγοί για θέματα υγείας και κοινωνικής μέριμνας που εξέδωσε ο ίδιος φορέας, οι εκδηλώσεις της Δραμοινογνωσίας, αλλά και δράσεις δήμων της περιφέρειας όπως οι δήμοι της Καβάλας και της Δράμας αλλά και επιχειρήσεις της περιοχής όμως οι Μύλοι Θράκης και η Χαρτοποιία Κομοτηνής
 
Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή από 9 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2017 ενώ για την εγκυρότητα της απαιτείται προσωπικό e-mail.
 
Για να δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες αλλά και να ψηφίσετε μπορείτε να επισκεφθείτε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο εδώ: . Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.