«Fly hi», ενας συλλογος για τους λατρεις των extreme sports

Εδρεύει πλέον στην πόλη μας!

Ένας νέος μη κερδοσκοπικός σύλλογος, υπό την επωνυμία «Fly hi» ιδρύθηκε στην πόλη μας. Ο «Fly hi» εδρεύει στην οδό Θάσου 40 και απευθύνεται στους λάτρεις των extreme sports που ζουν στη Θράκη, καθώς στους σκοπούς της ιδρύσεώς του περιλαμβάνεται η καλλιέργεια και προώθηση αθλημάτων και αθλητικών δραστηριοτήτων εξωτερικού χώρου όπως η Αετοπλοΐα (kitesurf), η Ιστιοσανίδα (windsurf), η Χιονοδρομία (ski & snowboard) και η Όρθια κωπηλασία S.U.P (Stand Up Paddling) με ίδρυση γυμναστηρίων, προπονητικών κέντρων και συναφών αθλητικών και βοηθητικών εγκαταστάσεων.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του προσωρινού Δ.Σ. κ. Χαυτόπουλος -δεδομένου ότι από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει επισήμως η λειτουργία του Συλλόγου-, «η ίδρυση του “Fly hi” «ήταν αποτέλεσμα της αγάπης μας για τα δάση και γενικώς για τα extreme sports και επειδή άρχισε να γίνεται μεγάλη η κοινότητα πλέον σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη αποφασίσαμε, οργανωμένα πλέον, να προάγουμε τα αθλήματα αυτά, αλλά και άλλα που δεν αναγράφονται στο καταστατικό, ώστε άνθρωποι που θέλουν κάτι πιο extreme από τα δημοφιλή αθλήματα –ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.λπ.– να απευθυνθούν σε εμάς και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα».
 
Επιπλέον, ο Σύλλογος θα επιδιώξει τη συνεργασία και με άλλους συλλόγους της περιοχής μας όπως ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων ν. Ροδόπης «Περπατώ» αλλά και τη συμμετοχή του, σύμφωνα με το καταστατικό, «σε αθλητικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και συναφείς εκδηλώσεις και σε αγώνες, τοπικά, πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα». Η σελίδα του Συλλόγου στο facebook φέρει την ονομασία «FLY HI Σύλλογος Αετοσανίδας και Ιστιοσανίδας Θράκης».

Καλορίζικος!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.