Φιλοσοφικα ζητηματα

Απαρατήρητα

Συνέβη και αυτό στην Καβάλα. Κανονίζει ο βουλευτής του νομού κ. Μ. Λαζαρίδης συνάντηση στο γραφείο του με τον επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας και καλεί επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο. Αντικείμενο βέβαια της συνάντησης οι επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος που παρατηρήθηκαν στην πόλη της Καβάλας. Έλα όμως που ο διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας δεν πήγε στη συνάντηση ισχυριζόμενος -κατά δήλωση του βουλευτή- πως «η Καβάλα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την ηλεκτροδότησή της».

Απ’ ό,τι λοιπόν συμπεραίνουμε από τα συμφραζόμενα πριν από τη συνάντηση δεν είχαν λυθεί βασικά ζητούμενα από τον βουλευτή και τον επικεφαλής της ΔΕΔΔΗΕ. Όπως  η φιλοσοφική οπτική των πραγμάτων, αφού για τον ένα υπήρξε πρόβλημα και για τον άλλο όχι. Προκύπτουν, είναι η αλήθεια, τέτοιου είδους προβλήματα -όχι μόνο στην Καβάλα αλλά παντού στην Ελλάδα-, φιλοσοφικής ερμηνείας. Όπως τι εστί πρόβλημα, τι εστί πραγματικό και τι εστί πραγματικότητα.

Όπως και να έχει, για την ιστορία να σημειώσουμε πως οι τρεις θεσμικοί που φαίνεται να ασπάζονται την ίδια φιλοσοφική οπτική, δεν πτοήθηκαν και συσκέφθηκαν αναμεταξύ τους για το ζήτημα. Οπότε όλα καλά!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.