Φευγει… πληρης αποτελεσματων

Την παραίτησή του και επίσημα από τη θέση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφέρειας ΑΜΘ για θέματα τουρισμού, υπέβαλε ο Μιχάλης Αμοιρίδης, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη σε ένα τομέα που από την αρχή έβριθε τόσο προβλημάτων, όσο και απαξίωσης.
 
Άλλωστε δεν ήταν λίγοι αυτοί που όταν ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης είχε δηλώσει πως ένας από τους πυλώνες της ανάπτυξης της Περιφέρειας θα είναι ο Τουρισμός, κάνοντας τον κ. Αμοιρίδη θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, είχαν αντιδράσει με σκωπτικό τρόπο.
 
Όμως τελικά, με μεγάλη προσπάθεια τόσο από τον κ. Αμοιρίδη αλλά και όλη την Περιφέρεια, κάτι άρχισε να κινείται στον τομέα, και η Περιφέρειά μας άρχισε, με αργά αλλά σταθερά βήματα, να μεγαλώνει το αποτύπωμά της στον τουριστικό χάρτη, όπου ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και πολλές φορές αδίστακτος.
 
Παρόλα αυτά στα 2,5 χρόνια της θητείας του η προσπάθεια συνεχιζόταν αδιαλείπτως, παρά τους περιορισμένους πόρους, αλλά και τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι δεκαετίες απαξίωσης του Τουριστικού προϊόντος με αποτέλεσμα τις γνωστές στρεβλώσεις, ώστε η Περιφέρειά μας να γίνει προορισμός αριστείας.
 
Το βαρύ φορτίο να συνεχίσει και να πάει ακόμα πιο ψηλά αυτή την προσπάθεια αναλαμβάνει πλέον ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος έχει δείξει ότι διαθέτει τις ικανότητες αλλά και την προθυμία να αναλάβει το βάρος αυτής της προσπάθειας προς όφελος των πολιτών της ΑΜΘ. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.