Φεστιβαλ Ειρηνης και Δημοκρατιας: Ταξιδι δυο ατομων στο Ντουμπαι το δωρο του διαγωνισμου

Ο σχετικός διαγωνισμός θα «τρέξει» από την Δευτέρα 19 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Την διαγωνιστική πρακτική που ξεκίνησε από το φετινό Φεστιβάλ Κερασιού συνεχίζει ο Δήμος Ιάσμου, καθώς όπως ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος κ.Οντέρ Μουμίν όποιος ή όποια καταφέρει να υπολογίσει ακριβώς ή έστω να φτάσει πιο κοντά στον τελικό αριθμό των εισιτηρίων που τελικά θα κοπούν την προσεχή Κυριακή θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Ντουμπάι.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μοναδική προϋπόθεση για τον διαγωνισμό ο οποίος θα «τρέξει» από την Δευτέρα 19 έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου είναι οι συμμετέχοντες σε αυτόν να έχουν αγοράσει εισιτήριο και να δώσουν το παρών στο συναυλιακό μέρος μου Φεστιβάλ, στο οποίο άλλωστε αφορά και το εισιτήριο.

Ο κ. Μουμίν μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής προς όλους τόσο τις συναυλίες όσο και στις παράλληλες δράσεις που θα «τρέχουν» από το πρωί, γνωστοποιώντας πως το σύνολο των καθαρών εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν για την ενίσχυση της Δομής Σίτησης του Δήμου Ιάσμου σε ποσοστό 90%, ενώ από 5% των συγκεντρωθέντων χρημάτων θα δοθούν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στην Δομή Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων «Έλλη» της ΑΡΣΙΣ στην Αλεξανδρούπολη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.