Φαρος αλληλεγγυης και προσφορας στον συνανθρωπο ο Ερυθρος Σταυρος Κομοτηνης

Πραγματοποίησε διανομή τροφίμων και φέτος σε συμπολίτες μας ενόψει εορτών

Ολοκλήρωσε και τη φετινή διανομή τροφίμων ενόψει εορτών, το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Συγκεκριμένα, για ακόμη μία χρονιά διανεμήθηκαν τρόφιμα, με καθαρά ανθρώπινα κριτήρια, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις, σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μοναχικούς πολίτες και ηλικιωμένους, δηλαδή σε ανθρώπους που διαχρονικά υποστηρίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, προσφέροντας ανιδιοτελώς στιγμές χαράς και αγάπης. 

Τα είδη, τα οποία προσφέρθηκαν, σε ικανές ποσότητες είναι: τριών ειδών κρέατα, ζάχαρη, αλεύρι, ελληνικός καφές, τσάι, τυρί – φέτα, ρεβίθια, φακές, φασόλια, ρύζι, μακαρόνια, δημητριακά, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, φρυγανιές, γάλα μακράς διαρκείας, σάλτσες ντομάτας και ειδικώς στις οικογένειες με μικρά παιδιά, γλυκίσματα και αποτελούν ευγενική χορηγία επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας, αλλά και συμπολιτών μας, οι οποίοι παρά τους χαλεπούς καιρούς, συνεχίζουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο, μετουσιώνοντας σε πράξη το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Για το λόγο αυτό, το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους οφείλει τεράστια ευγνωμοσύνη και τους ευχαριστεί από καρδιάς. Οι Ερυθροσταυρίτες, δια της Προέδρου τους, Κλάρας Τζελέπη, διαβεβαιώνουν την τοπική κοινωνία ότι θα συνεχίσουν να έχουν ευήκοα ώτα, προστρέχοντας σε βοήθεια, όπου και όποτε χρειαστεί, ευχόμενοι εθελοντές και διοίκηση, καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένο το Νέο Έτος, με υγεία, ειρήνη, αγάπη και ευημερία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.